459 194 pont
AnTuTu V10 · Android · Exynos 1280; 2024 edition; Notebookcheck review unit; RAM/storage not specified
Eredmény forrása ↗ · Utolsó ellenőrzés 2026-10-11

Biztonsági támogatás vége
Nem ismert
Nincs rögzített, ellenőrzött támogatási végdátum.
Az utolsó főverzió kiadásához nincs külön dátum megadva. A biztonsági támogatás végdátuma külön adat.
Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) · Támogatási vállalás
Az utolsó főverzió kiadásához nincs külön dátum megadva. A biztonsági támogatás végdátuma külön adat.
459 194 pont
AnTuTu V10 · Android · Exynos 1280; 2024 edition; Notebookcheck review unit; RAM/storage not specified
Eredmény forrása ↗ · Utolsó ellenőrzés 2026-10-11
A pontszám a tesztverziótól, konfigurációtól és mérési körülményektől függ. Az Android és iOS, illetve a különböző AnTuTu-főverziók eredményei nem közvetlenül összehasonlíthatók.
Megjelenési referencia (nem feltétlenül első globális értékesítés): https://news.samsung.com/global/samsung-galaxy-tab-s6-lite-2024-style-and-function-in-a-compact-package . Eredeti Android 14. Kiadott Android 16: https://doc.samsungmobile.com/SM-P620/030027240530/eng.html . A napló a SM-P620 régiós Wi-Fi változatot igazolja; más változatok terítése eltérhet. A biztonsági végdátum nem igazolt; nem következtetünk rá a már kiadott Android-verziókból. Kép és AnTuTu későbbi körben.
A főverzió-generációk száma nincs külön igazolva. Biztonsági időtartam években nincs külön igazolva. Negyedéves fogyasztói támogatási lista: https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb
Kép forrása ↗ · Samsung
Gyártói termékrender, átméretezve
A források csak a megjelölt adatokat igazolják; a hiányzó értékek nem következtethetők ki belőlük.
Samsung · Utolsó ellenőrzés 2026-10-08
Galaxy S24 and S24 Ultra are in the monthly security update list. Cadence can vary by market or carrier and can change later.
Samsung · Utolsó ellenőrzés 2026-10-10
Official manufacturer evidence. Claim and regional scope specified in device/policy notes.