383 511 pont
AnTuTu V10 · Android · Helio G99; 4 GB RAM; Notebookcheck measured comparison result; storage not specified
Eredmény forrása ↗ · Utolsó ellenőrzés 2026-10-11

Biztonsági támogatás vége
Nem ismert
Nincs rögzített, ellenőrzött támogatási végdátum.
Az utolsó főverzió kiadásához nincs külön dátum megadva. A biztonsági támogatás végdátuma külön adat.
Samsung Galaxy Tab A9 · Támogatási vállalás
Az utolsó főverzió kiadásához nincs külön dátum megadva. A biztonsági támogatás végdátuma külön adat.
383 511 pont
AnTuTu V10 · Android · Helio G99; 4 GB RAM; Notebookcheck measured comparison result; storage not specified
Eredmény forrása ↗ · Utolsó ellenőrzés 2026-10-11
A pontszám a tesztverziótól, konfigurációtól és mérési körülményektől függ. Az Android és iOS, illetve a különböző AnTuTu-főverziók eredményei nem közvetlenül összehasonlíthatók.
Megjelenési referencia (nem feltétlenül első globális értékesítés): https://api.samsungmobilepress.com/press-releases/samsung-galaxy-tab-a9-and-galaxy-tab-a9-entertainment-and-productivity-engineered-for-everyone . Eredeti Android 13. Kiadott Android 16: https://doc.samsungmobile.com/SM-X110/029839240404/eng.html . A napló a SM-X110 régiós Wi-Fi változatot igazolja; más változatok terítése eltérhet. A biztonsági végdátum nem igazolt; nem következtetünk rá a már kiadott Android-verziókból. Kép és AnTuTu későbbi körben.
A főverzió-generációk száma nincs külön igazolva. Biztonsági időtartam években nincs külön igazolva. Negyedéves fogyasztói támogatási lista: https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb
Kép forrása ↗ · Samsung
Gyártói termékrender, átméretezve
A források csak a megjelölt adatokat igazolják; a hiányzó értékek nem következtethetők ki belőlük.
Samsung · Utolsó ellenőrzés 2026-10-08
Galaxy S24 and S24 Ultra are in the monthly security update list. Cadence can vary by market or carrier and can change later.
Samsung · Utolsó ellenőrzés 2026-10-10
Official manufacturer evidence. Claim and regional scope specified in device/policy notes.